Beoordelingen van Oase Gorredijk

Recente recensies van Oase Gorredijk

5 sterren na 39 reviews

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Oase:Bedankt voor uw beoordeling.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelheidsrecord :) Binnen een half uur op tafel (in Jubbega!), en zoals 'gewoon' errug lekkerrrr.

Reactie van Oase:Dat is inderdaad heel snel! Tot de volgende keer.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet zoals ik van jullie gewend was... volgende x beter!

Reactie van Oase:Goedendag, Jammer om te horen dat u niet geheel tevreden bent. Graag hoor ik van u wat er niet helemaal in orde was. Wilt u een e-mail sturen naar info@oasegorredijk.nl? Met vriendelijke groeten, Diana. Oase Gorredijk

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg handig om online te kunnen bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Eten was heerlijk en nog prima op temperatuur. Zullen zeker vaker hier gebruik van maken.

Reactie van Oase:Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent. Graag tot de volgende keer.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten, lams shoarma schotel en exact op tijd

Reactie van Oase:Fijn dat u tevreden bent. Graag tot de volgende keer!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipfilet was heerlijk zoals je van de Oase gewend bent, maar de aardappelschijfjes waren beide porties zo ontzetten zacht dat ze allemaal in het zakje aan elkaar geplakt waren. Dat was gewoon vies en niet zoals wij gewend waren van hun. De schijfjes hebben we dan ook gewoon weggegooid.

Reactie van Oase:Goedenavond, Bedankt voor uw bericht. Sorry dat het deze keer niet naar volle tevredenheid was. Ik raad u aan wanneer u niet tevreden bent om telefonisch contact op te nemen, dan lossen wij het direct op. Wilt u ons een e-mail sturen, dan zorg ik dat we het alsnog goed met u maken. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Diana.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Oase:Bedankt voor uw review. Graag tot de volgende keer.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mijn shoarmaschotel was warm en voor de aangemelde bezorgtijd al in huis👍🏻👍🏻

Reactie van Oase:Dat is fijn om te horen. Graag tot de volgende keer.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Oase:Bedankt voor uw beoordeling!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service zoals het hoort...

Reactie van Oase:Bedankt voor je compliment. Daar doen we het voor. :-) Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wiskeysaus miste en een half uur later dan aangegeven via de mail. Verder wel goed. Maar ben beter gewend!

Reactie van Oase:Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht. Ik zie inderdaad dat er extra saus bij besteld was. Ik zal noteren dat u deze tegoed heeft op uw volgende bestelling. Mocht u liever het bedrag terug willen ontvangen, dan vraag ik u een mailtje te sturen middels het contactformulier op onze website. Gisteren was het iets drukker dan voorzien, waardoor een deel van de bestellingen niet binnen de aangeven tijd bezorgd kon worden. Onze excuses daarvoor. Hopelijk is het de volgende keer weer zoals u van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, Diana.

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 15 minuten eerder dan gepland en het eten is altijd hartstikke goed

Reactie van Oase:Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Tot de volgende keer!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van de bestelling! Was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!! Snel klaar en erg lekker !!!

Reactie van Oase:Goed om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen knoflooksaus meegeleverd

Reactie van Oase:Hallo Marjo, Vervelend dat de bestelling niet compleet was. Onze excuses hiervoor. U kunt voortaan in zo'n geval het beste even bellen, zodat wij het alsnog kunnen naleveren. Maar hopelijk zit het er de volgende keer gewoon weer bij zoals dat hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bezorging was niet genoeg wissel geld meegenomen door de bezorger. Dit werdt in mijn nadeel berekend. Jammer en eigenlijk vindt ik dat niet kunnen. Want ik had bij de bestelling aangegeven waar ik mee zou gaan betalen. Dit was niet de eerste keer dat dit is gebeurt.

Reactie van Oase:Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Ik ben het helemaal met u eens. Wanneer de bezorger niet genoeg wisselgeld heeft, dan moet het naar beneden afgerond worden i.p.v. naar boven. Ik ga dit met het bezorgteam bespreken, zodat het in de toekomst niet weer voor zal vallen. Ik wil u graag compenseren. Zou u een e-mail kunnen sturen naar info@oasegorredijk.nl? Dan zorg ik dat het goed opgelost wordt. Met vriendelijke groet, Diana

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling was super!! Super lekker! Hoop dat het de volgende keer weer zo is!

Reactie van Oase:Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was!

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekker warme en smakelijke pizza

Reactie van Oase:Fijn dat alles naar wens was. Graag tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super. Eten 100% en de bezorging ook mooi op tijd. 👍👍

Reactie van Oase:Bedankt voor het achterlaten van een reactie! Fijn dat alles naar tevredenheid was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Zoals gewoonlijk bij Oase :)

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud bij aankomst. Is geen pluspunt dus. Als je klanten wil behouden zul je daar dus beter op moeten letten. Koud eten zit niemand op te wachten!!!

Reactie van Oase:Goedemorgen, Een koude pizza is zeker niet de bedoeling! Onze excuses daarvoor. Uw klacht zal in het team besproken worden om herhaling te voorkomen. Wij willen het graag met u goedmaken. Zou u ons een e-mail kunnen sturen middels het contactformulier op onze website? Dan zorgen wij voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Diana Oase Gorredijk

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Eten, temperatuur, snelheid van bezorging. Top!

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd.

Reactie van Oase::-)

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker eten. Zoals bijna altijd: zeer tevreden.

Reactie van Oase:Fijn om te horen!

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sterretje minder dan normaal, omdat er zichtbaar minder beleg op zat. Maar voor de rest niets op aan te merken. Snelle bezorging ondanks 'feestdag'.

Reactie van Oase:Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Ik geef uw feedback door aan mijn collega's van de keuken. Hopelijk is de kwaliteit bij de volgende bestelling weer 5 sterren waard!

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een snelle service en heerlijk eten. Ik blijf bestellen!

Reactie van Oase:Goed om te horen, Maaike!

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel gebracht en erg lekker zoals altijd echt een aanrader.

Reactie van Oase:Fijn om te horen,Remy!

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks 3kwartier van te voren besteld, toch 15 min te laat bezorgd (zonder excuses). Kwaliteit van pizzas mager: alle variaties smaakten identiek / mager belegd ook

Reactie van Oase:Goedemorgen Karin, Jammer te horen dat u ontevreden bent over de bestelling. Het was gisteren ontzettend druk in verband met Pasen. De bezorger heeft met deze drukte weinig inzicht of de bestelling op tijd of te laat is. Vandaar dat deze geen excuses heeft aangeboden. Bij deze onze welgemeende excuses. Ik heb uw bestelling nagekeken en zag dat u een extra ingrediënt had toegevoegd op één van de pizza's. Daardoor zijn er twee bijna gelijke pizza's besteld. Wanneer zes van de zeven ingrediënten hetzelfde zijn op een pizza, kan het kloppen dat de smaken dicht bij elkaar komen. Over de hoeveelheid ingrediënten op de pizza's krijg ik zelden klachten. Onze pizza's zijn normaal rijkelijk belegd. Wij vinden het jammer dat het allemaal niet aan uw verwachtingen voldeed. Als u wenst kunt u ons een e-mail sturen middels het contactformulier op onze website. Dan pakken wij uw klacht daar verder op. Nogmaals onze excuses! Met vriendelijke groet, D.S.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en stipt op tijd bezorgd

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!