Bewertungen von Oase Gorredijk

Neue Beurteilungen

4.0
H
8 August 2022

Bezorging precies op het aangegeven tijdstip . Pizza was heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hakze
7 August 2022
Riekele veldstra
6 August 2022

Heerlijk en perfect op tijd. Fantastisch!

Anneke van Dijk
5 August 2022

Pizza had net een beetje te lang in de oven gestaan waardoor ik dit keer voor de pizza een ster minder geef, klein puntje waar de volgende keer vast op gelet zodat ik weer 5 sterren ga geven.

Eise Fokkema
5 August 2022

Heerlijk gegeten en mooi snel bezorgd.

Ton
4 August 2022

4 sterren voor de bezorger , hij was lang niet zo knap als wat ik gewend ben hahahaha

Jonkman
4 August 2022

Pizza besteld. Die was heerlijk. Lekkerwarm was echt goed.

Anoniem
3 August 2022

Erg lekker gegeten! Erg snel bezorgd!

sietse krist
3 August 2022
Anoniem
31 Juli 2022

Erg lekker gegeten en het was sneller bezorgd, dan werd aangegeven!

Anoniem
30 Juli 2022
Jeltsin stuiver
27 Juli 2022

Keurig op tijd bezorgd!đŸ‘đŸ»

Grytsje
27 Juli 2022
Annie en Geert Jonker
27 Juli 2022

Heb geen opmerkingen het eten was super .

Jonkman
25 Juli 2022

pizza was heerlijk broodje ook goed echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S
23 Juli 2022

Was weer super kwaliteit. Royaal belegd en heel warm. Ze hadden op verzoek mijn pizza gesneden. Aardige bezorger. Heb er weer van genoten.

Harmke Hofstra
16 Juli 2022

Heel tevreden. Het eten was lekker en het was mooi op tijd bezorgd!

Theo
16 Juli 2022

Heerlijk gegeten, bezorging was stipt op tijd.

Arnolda lenis
15 Juli 2022

Super snel geleverd En het smaakte heerlijk

Henk
14 Juli 2022

Gewoon een pizza zoals je mag verwachten. Een verbetering zou het nakomen van de afgesproken tijd zijn.

Anneke van Dijk
8 Juli 2022

Snelle geleverd dan verwachte tijd, eten goed warm en de smaak was ook weer super, het was weer als vanouds top.

S van der meulen
8 Juli 2022

Weer een heerlijk, hete en royaal belegde pizza mogen ontvangen. 30 minuten gewacht. Niet lang in ieder geval. Aardige bezorger.

Willem
4 Juli 2022

Nooit eerder klachten gehad, maar ditmaal ronduit slecht. Nieuwe pizzabakker? De bodem veel te dun en nat, moest voor de eerste maal met mes en vork eten, want de slappe punt was niet op te tillen. En dan dat korrelspul, moet dat nou? De rand zelf keihard en deels zwart verbrand. Sorry; slechte beurt :(

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bareld
24 Juni 2022
Anoniem
24 Juni 2022

Was erg lekker en optijd bezorgd!

S
20 Juni 2022

Na lange tijd weer eens besteld. Na het lezen van de reviews een beetje twijfel, maar toch besteld Kreeg mijn pizza binnen 20 min. Maar geen inlevering van kwaliteit. Goed gebakken en veel beleg. Goed heet nog. Vriendelijke bezorger. Bedankt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

...
18 Juni 2022

Lekkere pizza, als altijd. Prima bezorging!

Anneke van Dijk
17 Juni 2022
Chantal
16 Juni 2022

Snelle bezorging en erg lekker gegeten

DV
15 Juni 2022
Cnossen
11 Juni 2022

Via internet bestelt, geeft aan wachttijd meer dan uur. Gebeld zelf afgehaald binnen half uur, wel bezorg kosten betaald ;-( (Zelf bij afhalen ok niet meer aangedacht)

Antwort von Oase

Goedenavond, Excuses dat de bezorgkosten niet gelijk verrekend zijn. Ik heb u een e-mail gestuurd met een kortingscode voor de volgende keer. Met vriendelijke groet, Diana

Tichelaar
8 Juni 2022

10 keer beter dan pyramide daar kregen we bedorven spare ribs en nog proberen mij als “leugenaar “ uit te maken

Chantal
4 Juni 2022

Had mijn schotel zonder champignons, uien en paprika besteld, maar zaten er wel in...de kipfiletstukjes waren erg droog en de bezorging duurde erg lang

Stefan
28 Mai 2022

Het smaakt weer goed

Ton Mors
28 Mai 2022

De bezorging was weer perfect ... alleen Jammer van de zout/kruiden op de aardappelschijven , volgende keer wel de opmerkingen lezen aub !! Zout is slecht voor de bloeddruk 😉😉😉

Roelofke Rozenberg
27 Mai 2022

1 uur en 40 min wachten op je eten is wel erg lang .

Luitzen de Jong
27 Mai 2022

Was echt heerlijk

Joyce
25 Mai 2022

Voor tandheid wat heet kipfilet wat kleiner was ze veel groot

Tycho
22 Mai 2022

Bezorging was prima aangegeven! Volgende keer graag iets minder royaal kaas strooien, was nu wel erg veel kaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke van Dijk
13 Mai 2022

Weer zeer tevreden zoals altijd.

A.b
9 Mai 2022

Klein foutje in de bestelling, was na een telefoontje snel opgelost en na gebracht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harm boonstra
9 Mai 2022

Het is altijd goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

ida-bloemhoff
4 Mai 2022

Heb alleen maar lof over de kwaliteit en de bezorging.

Jonkman
1 Mai 2022

We hadden gisteren weer besteld. Ik had extra dingen op de pizza maar die zaten en weer niet op. Bestel altijd extra op de pizza maar het is altijd een verrassing wat je krijgt. Elke week de zelfde pizza bestellen maar hij is geen week gelijk.

Hieke Voskuilen
30 April 2022

Voedsel in het algemeen is goed. Eten was dit keer niet heel warm

Ester
29 April 2022

Eerder dan vermeld, prima verzorgd

Kooistra
28 April 2022

Dat de patat in een kapsalon een weke hap wordt snapt iedereen, maar dat de patat niet gaar is voordat die wordt toegevoegd, daar wordt het niet beter van. Voor de rest dikke primađŸ‘đŸŒ

Rozenberg
24 April 2022

Beetje jammer dat we bijna 2.5 uur op onze pizza's moest wachten. Waarvan 1 pizza ook nog mager belegd was. Zijn we niet gewend van jullie. Misschien komt het omdat het zondag was.....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

karin wester
22 April 2022
Richard Germeraad
22 April 2022

Wanneer ik, volgens de flyer, via de website of de app een bestelling doe, zou ik een korting krijgen van 10%. Helaas is dit niet gebeurt. Op de flyer staat ook geen datum van einde actieperiode.

Antwort von Oase

Goedemorgen, de 10% korting was een promotiekorting bij het starten van de bestelsite in 2018. De actie hebben we toen een half jaar door laten lopen. Op dit moment hebben we een andere actie: namelijk de stempelkaart. Als het goed is, staan de punten op uw bon. Hier is op dit moment geen einddatum aan verbonden, maar als bedrijf zijn wij gerechtigd om te allen tijde acties, korting en prijzen aan te kunnen passen. Ik hoop dat u verder tevreden was over het eten.

Auke
18 April 2022

Precies op tijd geleverd en lekker warm en vers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harm.boonstra
18 April 2022
Zwaantje
12 April 2022

Eten was heerlijk. Bezorging was een half uur te vroeg. Gelukkig waren we net op tijd thuis, anders was het eten koud geweest.

Ton Mors
11 April 2022

Het was weer zoals we gewend zijn van de Oase .. top !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke van Dijk
8 April 2022

Sneller bezorgd dan verwacht, heerlijke pizza en schotel, alles was weer naar wens.

willie
8 April 2022
Wiebe de boer
3 April 2022

Supersnel

Sako
2 April 2022

Heerlijke Pizza en snel bezorgd.

Yntze
30 MĂ€rz 2022

Heerlijk pizza 🍕 volgende keer mag wel iets warmer maar voor rest was heerlijk

H
27 MĂ€rz 2022
Van Milgen
26 MĂ€rz 2022

Afgesproken was half zeven, Oase gaf door tien voor zeven te bezorgen terwijl de bezorging pas twintig voor acht was. Dus beter niet weet bestellen bij Oase omdat dit niet de eerste keer is dat het eten zp laat besteld werd.

Jan vannen Brink
23 MĂ€rz 2022

Mooi op tijd bezorgd, heerlijke pizza’s en goed warm. Aanbeveling waard!

ida-bloemhoff
21 MĂ€rz 2022
Kramer
18 MĂ€rz 2022

Ruim belegd maar erg erg zout. Wederom te laat zoals al 2 keer eerder, dit keer maar 20 minuten.

Lourens
17 MĂ€rz 2022

Super lekker, goed gevuld!!!

Annet
16 MĂ€rz 2022

Ondanks ruim optijd doorgeven bijna half uur te laat met de bestelling bezorgen. Beetje jammer. Hopelijk volgende keer wel optijd.

Els
16 MĂ€rz 2022

Zoals altijd was alles heerlijk! Een groot minpunt is wel dat de bestelling altijd veel later wordt bezorgd dan vermeld wordt

Brian
14 MĂ€rz 2022

De pizza was lekker alleen ik vroeg om als extra topping Spaanse pepers die zaten er niet op

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wagenaar
13 MĂ€rz 2022

Prima eten, broodjes mogen iets warmer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

meijer
12 MĂ€rz 2022

De pizza's zouden 17:15 worden gebracht en kwamen om 18:10 en waren niet heel warm meer.Vorige x geen problemen

Anneke van Dijk
11 MĂ€rz 2022

De pizza en schotel werden sneller bezorgd dan de verwachte bezorgtijd die werd aan gegeven. Beide smaakten weer zeer goed, kortom het was weer top.

Wiebe de boer
10 MĂ€rz 2022

19.45 ipv 19.15 bezorgt

F.Veenstra
5 MĂ€rz 2022
Appie balstra
4 MĂ€rz 2022

Hadden voor half 6 eten besteld helaas niet veel gehad want was al vrij koud jammer genoeg

frans veenstra
28 Februar 2022

fijne servise goed eten .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Electronische Donny ût De Gordyk
24 Februar 2022

Ien beste bak mixed grill snacks foar twa minsken. Better de bûk te barsten, as it iten bedoarn! Wy hawwe de bûk te barsten! :)

Harmke Hofstra
24 Februar 2022

Super! Mooi op tijd gebracht en het smaakte allemaal prima!

van milgen
14 Februar 2022

Helaas waren de kipstukjes op de pizza niet lekker te grote stukken en je moest goed kauwen op ze door te kunnen slikken.Spareribs waren flauw weinig smaak helaas.De rest van de bestelling was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Freddie De jong
13 Februar 2022

Toppie Toppie Toppie

Anneke van Dijk
11 Februar 2022

Het was weer top

U.G. Dijkstra
11 Februar 2022

eerst hadden we een verwachte bezorgtijd van 18:20 en om 18:41 kreeg ik een bericht dat mijn bestelling onderweg was en 10 min later had ik mijn bestelling dat is ongeveer 45 minuten later dan de verwachte bezorg tijd

Drint
6 Februar 2022

35 minuten te laat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

O. Veenstra
6 Februar 2022

Was weer lekker !

De vries
5 Februar 2022
Jonkman
4 Februar 2022

Jongens jongens jongens wat was dit weer LEKKERRRRRRRRR beter dan sex. Lekker die schotel en de pizza ooooo zoooooo lekker. Jullie zijn de beste van Gorredijk.

Wiebe
3 Februar 2022

Zigeunersaus steenkoud

Jan B
30 Januar 2022

was weer heerlijk

de Vries
29 Januar 2022

Het eten zou om 19.15 uur worden gebracht even later werd dit 19.25 uur, ook prima maar om 19.00 uur was het er al! Nog niet verwacht, hond werd nog uitgelaten. Dit is vaker zo met de tijden, jammer. Het eten was niet erg warm en bepaalde ingrediënten niet of weinig toegevoegd, en niet goed gesneden! Erg jammer de smaak was wel prima!@

Hanneke Mulder
27 Januar 2022

Na 3 kwartier wachten was er nog geen eten. Gebeld waar werd gezegt dat het nog wel even kon duren. Uiteindelijk 5 kwartier later dan de bezorgtijd die ik had aangevinkt kregen we pas het eten. Zonder enige excuses of wat dan ook. Gelukkig was het eten lekker en warm. Maar hierdoor geen aanrader!

Jan B
24 Januar 2022

was weer prima ,lekker gegeten

Talman
22 Januar 2022

Helaas was het eten koud en had om 8 uur de bestelling willen hebben en kreeg het pas om half 9 ook graag een bruggetje ofzo in de pizza want alles blijft aan de doos zitten.

Tjaart Jonkman
21 Januar 2022

We hadden een pizza en een schotel besteld en het was weer heerlijk. Lekker warm. Ik

Anna Maria
21 Januar 2022

Alles goed

Lenis
17 Januar 2022

Bezorging en eten was goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johannes van der Heide
15 Januar 2022

Top bezorging en het eten was ook top kwaliteit

N
14 Januar 2022
Freddie
10 Januar 2022

Was erg lekker wel een Anders geweest

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anita Stoelwinder
9 Januar 2022

Ze waren erg laat in de mail stond 19:20 en het was bijna 20:00.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bron
9 Januar 2022

Het eten 18:30 online besteld en het kwam tegen pas tegen 19:00. Dat vond ik wel heel erg lang duren. Het eten was overigens prima!

Anneke van Dijk
7 Januar 2022

Sneller geleverd dan verwacht, pizza en shaorma schotel heerlijk.

Vaste klant
6 Januar 2022
Anoniem
1 Januar 2021
Henk
31 Dezember 2021
roelvink
31 Dezember 2021

was niet op de afgesproken tijd en was niet erg warm

F.veenstra
26 Dezember 2021

Snel en op tijd ennnn verekte lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B wagenaar
24 Dezember 2021

Pizza was niet super heet maar wel goed van smaak

Jan B
13 Dezember 2021

Helaas wat het bakje sla met toebehoren vergeten ,kan gebeuren met de drukte

De Boer
13 Dezember 2021

Kapsalon: zeer zout, patat onder het vlees bedolven om uit zicht te houden dat het doorgebaken en hard was. Uiensaus zeer zout. De pizza en knoflooksaus was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Freddie
11 Dezember 2021

Toppie

Bart van der Steege
5 Dezember 2021

Prima op tijd, één van de twee pizza's was wat rommelig maar de ander was dik in orde, prima gevuld en héérlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke van Dijk
3 Dezember 2021

Bezorging dit keer iets later dan de verwachte tijd, Vast door drukte, maar ondanks dat was zowel de shaorma schotel en de pizza weer zoals altijd, heerlijk. Zeker weer voor herhaling vatbaar 👍.

Yntze en Marga
26 November 2021

Heerlijk gegeten!!Top!!

Jelmer Sijbrandij
22 November 2021

De bezorger was zo niet een uur te laat dus daar kan wat verbetering in zitten van thuisbezorgt maar de pizza was van goede kwaliteit en smaak.

O.Veenstra
22 November 2021

Smaakte weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
21 November 2021

Duurde 2 uren voordat de bestelling bezorgd was!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ida Bloemhoff-Nieuwenhuis
15 November 2021

pizza Bambino Mare was erg vet (te veel olie?) en veel te zout, vond het geen succes. Heb nog niet de helft opgegeten, de rest ligt in de kliko. Deze is dus niet voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Goedemorgen, spijtig om te horen dat de pizza niet naar wens was. De pizza mare bevat ansjovis. Deze vissoort staat bekend om de zoute smaak en is vettig omdat deze uit olie komt. Misschien de volgende keer een andere soort pizza bestellen. Ik raad u bijvoorbeeld de mare speciaal aan. Deze is ook met vis, maar bevat geen ansjovis. Met vriendelijke groet.

Jan
14 November 2021
Sneeuwflokje
6 November 2021
Freddie
6 November 2021

De sparibs waaren een beetje Zwart gebrand

Anneke van Dijk
5 November 2021

Sneller geleverd dan aangegeven tijd top, pizza zeer goed belegt, schotel ook weer prima in orde, als ik meer dan 5 sterrenkon geven, kregen jullie die 👍

BT
4 November 2021

Bestellen via de site ging super gemakkelijk! Er werd keurig even gebeld toen bleek dat een bepaald ingrediënt van de bestelde schotel al op was en er werd meegedacht in een oplossing daarvoor. De bezorger was daarentegen uitermate onfatsoenlijk! "Hier bestelling, eet smakelijk" en liep meteen weg terwijl wij hem nog iets vroegen. Namelijk, waarom de bestelling 40 minuten te laat was... Er kon geen woord meer vanaf en we werden gewoonweg genegeerd. Erg jammer...

Antwort von Oase

Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Ik zal uw klacht bespreken met de desbetreffende bezorger. Ik betreur uw ervaring wat betreft de bezorging. Onze excuses daarvoor. Hopelijk krijgen we binnenkort een herkansing!

Harm.boonstra
1 November 2021

Te laat bezorgt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natascha
31 Oktober 2021
sietse krist
30 Oktober 2021
Henk
29 Oktober 2021

IK had duidelijk aangegeven GEEN gesmolten kaas over mijn bestelling te willen, helaas zat dit er wel op .

Antwort von Oase

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Een foutje maken is menselijk. Waarschijnlijk heeft mijn collega de opmerking over het hoofd gezien. Desalniettemin is het voor u erg vervelend. Wij lossen onze fouten altijd direct op wanneer u uw klacht telefonisch doorgeeft. Ik raad u aan dit in het vervolg te doen, mocht er onverhoopt een fout in uw bestelling zitten. In ieder geval onze excuses!

Melissa
20 Oktober 2021

15.20 uur besteld (denk keer op tijd) kan het niet weer veel te laat komen.. Bezorgdtjid bevestigd 17.15. Uiteindelijk weer pas 18.10 hier. Zo jammer!!! Tip als je het niet waar kan maken wijzig de tijd dan of bel even!! Mensen 1 uur laten wachten is niet normaal. Me kinderen brood gevoerd omdat die te lang moesten wachten. Ik zou dit niet schrijven als we niet vaste klant zijn die wekelijks bestellen.

Anna
16 Oktober 2021

Bezorging was ca een kwartier later dan gepland maar dat vond ik niet zo’n probleem. Vriendelijke bezorger. Gelukkig rook dit keer de pizzadoos niet naar een walm aftershave wat iig prettig was. Waar ik wel van baalde was dat pizzabodem erg slap was. Kan stukken lekkerder dus.

Haaye de jong
14 Oktober 2021

bij een klein foutje (kan gebeuren) heeft Hassan het geweldig goed gemaakt top restaurant een aanrader toppie luitjes👍

De vries
13 Oktober 2021

Half uur te laat Wel op tijd besteld

Ineke Veenstra
8 Oktober 2021

Dik tevreden en we zullen zeker nog eens bestellen.

Rozenberg
7 Oktober 2021

1 uur later bezorgd dan verzocht tijdstip (17 uur op donderdag) 45 min. voor bezorging al mail dat bestelling onderweg was. Eten was wel warm en van goede kwaliteit, helaas ontbrak wel de kruidenboter bij de broodjes

Bergsma
4 Oktober 2021

Eten was heel lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke van Dijk
1 Oktober 2021

Pizza en shaorma schotel weer erg lekker.

Jonkman
27 September 2021

De pizza waren erg lekker. Goed warm en goed gevuld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Fijn! Tot de volgende keer. 🙂

Wiebe de boer
26 September 2021

Ipv 18.15 was het 17.40 betreft bezorging.heel vreemd dat ze 1 uur later melden dat de bezorging onderweg is om 18.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Hoi Wiebe, ik zie dat je z.s.m. had aangevinkt bij de bestelling. Mijn collega had een uurtje als geschatte tijd aangegeven. Omdat er nog een bestelling in hetzelfde dorp was, hebben ze jouw bestelling ook direct meegenomen, vandaar dat het voor de te verwachten tijd al bij u was. Op drukke dagen, wordt niet altijd direct op ‘onderweg’ geklikt wanneer de bezorger vertrekt, vandaar dat je pas later een mailtje kreeg toen de bestelling al afgeleverd was. Hopelijk heeft het eten gesmaakt!

Marga Stoelwinder
25 September 2021

Het is altijd goed verzorgd .En heerlijk!Een dikke 10...

Antwort von Oase

Dank u voor de mooie beoordeling! Graag tot de volgende keer!

Harm
6 September 2021
De Boer
4 September 2021

Snelle bezorging ondanks vooraf gemelde wachttijd. Helaas reed de bezorger met open ramen waardoor ik mijn pizza koud heb ontvangen. Mijn honger was echter zo groot dat ik ze als nog heb opgegeten
. Maar wel een beetje jammer. Shoarmaschotel was goed zoals altijd.

Anneke van Dijk
3 September 2021

Snel geleverd, pizza en schotel, smaakten heerlijk, het was weer top.

Theo
2 September 2021
Wiebe de boer
1 September 2021

Lekker warm en precies op tijd

Bergsma
31 August 2021

Alles prima ,heerlijk gegeten

Jo
22 August 2021

Lekker gegeten, de vergeten saus werd in rap tempo gebracht fikken duim

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bergsma
22 August 2021

zoals tot nu toe was het weer heerlijk eten. en op de juiste tijd bezorgt

Fred
9 August 2021

Was niet erg warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eise Fokkema
8 August 2021

Heerlijke pizza. Om 5 uur besteld om de bestelling om 6 uur te bezorgen. Het was de moeite van het wachten waard. We hebben er om 7 uur heerlijk van gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke van Dijk
6 August 2021

Alles weer naar wens

V.l
6 August 2021

Ga zo door!

ingrid vd oudenaller
4 August 2021

Zoals gewoonlijk weer prima in orde

Marga Stoelwinder
4 August 2021

Prima!! Een 10 plus.

Ton Mors
18 Juli 2021
Xxx
14 Juli 2021

Het eten was voortreffelijk en de service super. Een absolute aanrader.

Bergsma
12 Juli 2021

Eten was wat lauw

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kebabliefhebbert
12 Juli 2021

Heerlijk broodje kebab met kaas!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
11 Juli 2021

Erg lekker gegeten! Was ook optijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke van Dijk
2 Juli 2021

Snel geleverd, zowel pizza als shaorma schotel heerlijk, alles naar wens

Fam de Vries
27 Juni 2021

Top allemaal!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jelle
27 Juni 2021

Prima, lekker en snel bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob
27 Juni 2021

Veel vroeger dan verwacht. Eten was nog heet en goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
26 Juni 2021

Het was echt lekker, duurde 1,5 uur bezorging en eten was niet echt warm..

Madelon
26 Juni 2021

Een halfuur na het aangegeven tijdstip nog geen pizza's ontvangen of een informerend telefoontje. Zelf maar gebeld: de keuken was bezig met de pizza's. Uiteindelijk een uur na het aangegeven tijdstip de pizza's ontvangen. Het zou irritatie voorkomen wanneer er even wordt geĂŻnformeerd bij vertraging (dit kan gebeuren natuurlijk). Pizza's waren rijkelijk belegd, wel wat vettig.

Johannes
19 Juni 2021

Sneller dan in eerste instantie was bekend gemaakt en top kwaliteit

Wiebe eise de boer
17 Juni 2021

Bijna 2 uur wachten.zeer slecht

T Oosterbos
13 Juni 2021

als levertijd niet gehaald kan worden graag direkt bij bestelling vermelden voorkomt iritatie

Camelia
12 Juni 2021

Lekker en op tijd!

Wiebe de boer
10 Juni 2021

Patat zo hard als beton

Wieke
9 Juni 2021

Kapsalon shoarma besteld. Het eten kwam vlot. Jammer genoeg was het lauw, bijna koud. De patat was oude patat. Veel te hard en erg bruin. Je breekt je gebit. Niet lekker helaas

Anneke van Dijk
4 Juni 2021

Het was weer top :-)

Jelmer Sijbrandij
2 Juni 2021

Ik had om 6 uur besteld en het was een kwartier te vroeg en de pizza was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Romer
28 Mai 2021

Prima

Willem
27 Mai 2021

Als altijd; snel, heet en lekker :)

Claudia
22 Mai 2021

Als ik er nog specifiek bij zet: Alsjeblieft geen champignons, bedoel ik ook daadwerkelijk geen champignons! Maar de hond vond m heerlijk.

Antwort von Oase

Hallo Claudia, sorry dat er onverhoopt iets misgegaan is. U kunt altijd bellen wanneer er iets niet klopt aan de bestelling. Dan ruilen we de bestelling altijd om. Hopelijk krijgen we binnenkort een herkansing!

Ton Mors
21 Mai 2021

Ook deze ronde was weer super ... hoe kan het ook anders 😋😋😋

Bron
21 Mai 2021

We hadden besteld voor half 6 maar kwam een kwartier later, 2 schotels besteld maar er was maar 1 klein zakje aardappelen voor 1 persoon bij. Verder was het wel erg lekker.

Bergsma
20 Mai 2021

We hadden mixed grill voor 2 personen besteld. Deze is zeer slecht bevallen de spare ribs waren kei hard en droog. De shaslik en kebab waren zo droog dat je het met drinken moest weg slikken. De shoarma en kipfilet hebben we weg gegooid. En de gebakken aardappelen waren zo vreselijk vet het vet drupte eruit ze zagen er heel vies uit. Echt jammer voor zoveel geld heel slecht eten.

Antwort von Oase

Goedenavond, ik schrik van uw klachten. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik neem contact met u op via de e-mail. Met vriendelijke groet, Diana

Wiebe eise de boer
19 Mai 2021

1 uur te laat betreft bericht van bezorging

Antwort von Oase

Oei, niet helemaal goed ingeschat dus. Hopelijk is het er de volgende keer weer sneller, Wiebe! 🙂

Karin
17 Mai 2021

De pasta was een lauwe prut en de salade ook. Jammer maar het was beneden peil.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Goedendag, ik zie dat u drie verschillende soorten pasta heeft besteld. Één daarvan is een ovenpasta, twee pasta’s uit de pan. Ik zou graag willen weten over welke pasta’s u niet tevreden bent. U kunt hierover een e-mail sturen naar info@oasegorredijk.nl.

O.veenstra
16 Mai 2021

Het was weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke van Dijk
14 Mai 2021

Het was weer heerlijk. Jullie zijn en blijven de beste in Gorredijk đŸ€—

Antwort von Oase

Bedankt voor het mooie compliment, Anneke! 😊

Marco
12 Mai 2021

Kwaliteit eerste klas Bezorging mooi op tijd. Online "bestelling is onderweg" geeft goed gevoel.

Antwort von Oase

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent! 🙂

Bongers
10 Mai 2021

Vlotte bezoring en Lekker

Antwort von Oase

👍😃

Steenstra
9 Mai 2021

De pizza was heerlijk! Vlotte bezorging! Dik tevreden!

Antwort von Oase

Fijn om te horen! Graag tot de volgende keer.

Hennie
9 Mai 2021

Om 19:30 zou de pizza komen. Dit bericht bleef ongewijzigd. Dus om 19:50 maar gebeld. Dan gaan ze hun best doen en komen ze na een kwarier een heerlijke pizza afleveren. Ik begrijp dat het druk is maar hoe fijn zou het zijn dat je een berichtje ontvangt dat je pizza later is en hoe laat hij dan komt. Planning is niet hun sterkste kant maar pizza's bakken wel.

Antwort von Oase

Excuses dat uw bestelling later kwam dan ingepland. Wanneer het erg druk is, ontbreekt het ons vaak aan de tijd om de klanten een telefoontje te doen dat de bestelling later komt. De tijd achteraf wijzigen in het bestelsysteem is helaas niet mogelijk. Wij nemen uw feedback mee! Fijn om te horen dat het eten lekker was! Graag tot de volgende keer.

M..
6 Mai 2021

Eten was niet warm

Antwort von Oase

Oei, geen idee waarom uw bestelling niet warm is afgeleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Bij klachten kunt u uiteraard direct telefonisch contact opnemen. Wij lossen het graag voor u op. Hopelijk krijgen we binnenkort een herkansing!

Ton
1 Mai 2021

Ja , deze keer was het weer helemaal super zoals we gewend zijn ... tot de volgende bestelling

Johan
29 April 2021

Goed en heet

Wiebe eise de boer
28 April 2021

In 1 woord perfect op tijd en met een big Smilde gebracht

Antwort von Oase

Goed om te horen, Wiebe! Tot de volgende keer.🙂

Camelia
27 April 2021
Antwort von Oase

Dank voor uw beoordeling!

Anneke Terpstra
27 April 2021

Snelle levering, goeie kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

👍🙂

Anneke van Dijk
26 April 2021

Sneller bezorgd dan aangeven tijd, goed warm, alles smaakte super. Kortom top weer.

Antwort von Oase

Bedankt, Anneke! Fijn dat u weer tevreden was. Tot de volgende keer.

Ton
26 April 2021

Ik keek zo uit naar mn Calzone speciaal. Helaas op het verkeerde tijdstip besteld denk ik , op een druk moment . Het deeg was nog rauw en de vulling niet gaar ... het is ze vergeven , normaal gesproken is het altijd super !! Volgende keer gaat vast mijn duim weer omhoog ... tot de volgende bestelling !!

Antwort von Oase

Hallo Ton, bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Ik heb uw opmerking over de calzone speciaal doorgegeven aan de pizzabakker. Ik hoop dat het de volgende keer weer helemaal voor elkaar is. Mijn excuses in ieder geval dat het niet naar volle tevredenheid was deze keer. U kunt bij klachten altijd bellen, wij lossen het graag op! Graag tot de volgende keer!

L Droogh
17 April 2021

Was wel lekker ook de groentes in een apart bakje 👍

Annie Jonker
12 April 2021

was mijn eerste keer maar voor herhaling was super goed en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Camelia
11 April 2021

Het eten kwam bijna een uur later dan besteld. Verder was de pizza erg lekker!

Wendy
9 April 2021

Heerlijke volle pizza.

Bergsna
5 April 2021

Goede service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ton
5 April 2021

Zoals altijd , een overheerlijke calzone speciaal !! Gebracht door een leuke bezorgster 😉

Frieda
5 April 2021

Ik had 2 pizzas hawaii besteld, en 1 salami. Dit stond ook op de bon die we hebben gekregen. We openden de dozen en toen zaten er 2 pizza salami in, en 1 hawaii. We baalden hier enorm van want 2 van de 3 zijn allergisch voor salami.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Hallo Frieda, ontzettend vervelend wanneer er een fout gemaakt is in uw bestelling. Onze excuses hiervoor. Ik raad u aan om voortaan direct te bellen, zodat wij onze fout kunnen herstellen. U heeft niet aangegeven dat wij hierover contact met u mogen opnemen. Wanneer u wenst, kunt u een e-mail sturen zodat wij het alsnog met u kunnen goed maken. Met vriendelijke groet, Diana

Huitema
3 April 2021

Weer heerlijk gegeten, en binnen een uur was het erđŸ‘đŸ»

Leo
28 MĂ€rz 2021

Kwam 45 minuten na verwachte bezorging tijd

O.veenstra
21 MĂ€rz 2021

Was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Claudia
19 MĂ€rz 2021

Super lekker en snel weer. Maar mocht wel wat meer kaas op, voor een pizza met extra kaas. Verder niets te klagen, perfect.

Anneke van Dijk
19 MĂ€rz 2021

PIzza en shaorma schotel, beide heerlijk, snel geleverd, wederom alles naar wens.

Johan
18 MĂ€rz 2021

Helaas duurde het langer als aangegeven en het eten was koud bij aankomst.

Teddy Looijenga
14 MĂ€rz 2021

7 pizza’s besteld waarvan 1 zonder ui (mozzarella speciaal), maar hier is wel ui op gedaan. Persoon lust geen ui dus teleurgesteld. Op andere pizza ongebakken rauwe paprika erop. Dit waren we niet gewend was jammer.

Antwort von Oase

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van een bericht. Ik heb uw bestelling nagekeken en kan geen opmerking vinden dat de uien van de mozzarella speciaal weggelaten moesten worden. Vandaar dat deze gewoon toegevoegd waren. Waarschijnlijk is er in het bestelproces iets niet helemaal goed gegaan bij het invullen van een opmerking. De ingrediĂ«nten worden voordat deze in de oven gaan op de pizza gedaan. Ik heb dan ook geen idee hoe de paprika rauw op de pizza is gekomen. Ik zal dit vanmiddag navragen bij mijn collega’s. In ieder geval onze excuses daarvoor. Ik raad u aan , wanneer u niet tevreden bent over een bestelling, telefonisch contact op te nemen, zodat wij dan uw pizza kunnen omruilen. Hopelijk is het de volgende keer weer helemaal voor elkaar!

Willem
11 MĂ€rz 2021

Alweer een heerlijke pizza en spaghetti, binnen drie kwartier bezorgd rond etenstijd. Wat wil een mens nog meer. De beste Pizzeria+ van het Noorden :)

Antwort von Oase

Bedankt voor uw beoordeling 😀!

Holtrop
8 MĂ€rz 2021

Eten was genoeg en lekker. Minpuntjes rauwkost zag er verlept uit. De bestelling kwam te vroeg aan. We hadden 18:00 afgesproken maar was er na 10 over half 6 al. We waren er toen nog niet klaar voor.

Antwort von Oase

Goedemorgen, bedankt voor uw beoordeling. Ik zal mijn collega’s vragen hoe het kan dat de sla er wat verlept uitzag. Deze wordt namelijk iedere dag vers gesneden. Wanneer uw wenstijd 18.00 uur is, proberen wij ons daar zoveel mogelijk aan te houden. Soms wordt het helaas iets eerder of later. Ik raad u aan, wanneer u de bestelling beslist niet eerder wenst te ontvangen, dit in het opmerkingenveld te zetten. Dan moet het goed komen de volgende keer! Onze excuses dat het deze keer niet helemaal naar wens was. Hopelijk is het de volgende keer weer helemaal voor elkaar!

Rieneke
5 MĂ€rz 2021

We hebben weer heerlijk gegetenđŸ‘ŒđŸ»

Antwort von Oase

Fijn om te horen! 🙂

Auke de Haan
5 MĂ€rz 2021

De patat was een beetje te hard gebakken

Jm
3 MĂ€rz 2021
Peter
28 Februar 2021

Het was weer heel erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paula
28 Februar 2021

Heerlijk gegeten van een goed belegde pizza!

Boersma
27 Februar 2021
O.veenstra
27 Februar 2021

Super lekker

Atsje
25 Februar 2021

Heerlijk

H. WILBRINK
25 Februar 2021

Prima service en heerlijke pizza's keurig op bestelde tijd bezorgd.

Slot
22 Februar 2021

redelijk snel geleverd, goed van smaak. Grote pizza met goede vulling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ton
21 Februar 2021

Twas weer lekker en mooi optijd ... leuke bezorgster ;-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke van Dijk
19 Februar 2021

Snelle bezorging, pizza en shaornaschotel, heerlijk, top zoals altijd.

Antwort von Oase

Fijn om te horen, Anneke! 🙂

Bruinsma
17 Februar 2021

De pizza's waren heel vet en de bezorging was een half uur te laat.

Antwort von Oase

Goedendag, het spijt me te lezen dat u niet tevreden bent. Ik zie dat u pizza’s heeft besteld met extra kaas en extra salami. Van nature zijn dit al ingrediĂ«nten die vrij veel vet bevatten. Wanneer u van beide ingrediĂ«nten extra bestelt, kan ik mij voorstellen dat de pizza’s vetter zijn. Normaal gesproken krijgen we weinig klachten over vette pizza’s, dus ik vermoed dat het aan de combinaties heeft gelegen. Sorry dat u wat langer heeft gewacht dan gebruikelijk. Op dit moment doen wij alleen aan bezorgen. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen binnen een respectabele tijd te bezorgen . Helaas is dat niet gelukt, waarvoor onze excuses. Wij hopen op een herkansing binnenkort. Met vriendelijke groet.

Wiebe de boet
17 Februar 2021

Super snel en lekker warm

Antwort von Oase

😃👍

Wester
6 Februar 2021

De patat was koud, de pitabroodjes waren koud en slof en er is verkeerde saus geleverd. Pizza was wel goed . Op de bezorging moesten we bijna 2 uren wachten.

Priscilla
4 Februar 2021

Heerlijk! Rijk belegd. Alles goed.

Wiebe de boer
3 Februar 2021

Snel maar mag nog iets warmer.misschien verwarmde bak?voor de rest toppie

Ida Bloemhoff
31 Januar 2021

Het spijt me te moeten zeggen dat ik deze keer zwaar teleurgesteld ben. Het eten was bijna een half uur te laat, maar wat ik erger vond, was dat de gebakken aardappelen slap en lauw waren en ook de spareribs waren behoorlijk afgekoeld. M.i. Is de bestelling veel te lang onderweg geweest. Het excuus was dat het heel erg druk was, vandaar dat ze te laat waren, maar ondanks dat hoort de bestelling niet zo erg afgekoeld te zijn. Was er niet blij mee en heb dus ook niet echt lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jose
30 Januar 2021

Het eten was zoals gewoonlijk heel erg lekker. Alleen krijgen we altijd een mail zodra de bezorger onderweg is dit mailtje komt altijd paar uur later pas binnen. Graag hier even meer opletten dan is alles prima!

Antwort von Oase

Gelukkig was het eten lekker! Wij proberen de status van de bestellingen meestal goed bij te houden. Wanneer het echter druk is, is het soms lastig om overzicht te houden op alle bestellingen die op dat moment de deur uitgaan. Vandaar dat deze bestellingen aan het eind van de avond pas worden aangeklikt als ‘onderweg’.

Lian
29 Januar 2021

Alles was top!

Antwort von Oase

Fijn om te horen, Lian! 🙂

Gesina
27 Januar 2021

Snelle levering en lekker eten

S s
21 Januar 2021

Heerlijk gegeten. Pizza's en ossenhaas en portie patat voor de kleine grote man. Ze hebben heerlijk gesmuld. Dacht alleen dat ik aangegeven had ook portie knoflook erbij te hebben besteld. Bij keuze voor sauzen krijg je 4 opties en laatste optie erbij voor geen extra saus. 1 x aangegeven dat ik dat wél wilde maar dus niet gekregen. Wellicht dat de keuze aangepast kan worden door 1 x aan te geven ipv 4 x een keuze voor saus? Verder prima!

Linda
20 Januar 2021
Jesse de jong
18 Januar 2021

Super snel en overheerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

IDA BLOEMHOFF
18 Januar 2021

Levering stipt op tijd, heel vriendelijke, correcte bezorger en ik heb genoten van mijn shaslick schotel met gebakken aardappelschijfjes, heerlijk!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Voskuilen
17 Januar 2021
Anneke van Dijk
15 Januar 2021

Alles weer top.

Bergsma
12 Januar 2021
Wiebe de boer
10 Januar 2021

Bij aankomst gelijk in de magnetron zo lauw helaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geert Jaap Jansma
9 Januar 2021

Tevreden klant maar deze keer was de bestelling iets aan de koude kant en 35 te later dan de aangegeven tijd.

Van der Heide
7 Januar 2021

Heerlijke pizza’s die binnen 20 minuten na bestelling al bezorgd werden.

Thijs Jonker
4 Januar 2021

Bestelling kwam meer dan half uur te laat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anja
2 Januar 2020

We hadden vorige week pizza besteld en die was heerlijk en heet. Gisteren waren de pizza droog en koud. Vond t niet lekker.

Anneke van Dijk
1 Januar 2020

Het was weer prima in orde,

Stephan Dijkstra
31 Dezember 2020
Dirk
27 Dezember 2020
Wiebe
25 Dezember 2020

Geen korting op kspsalon

Antwort von Oase

Hallo Wiebe, de korting op donderdag is geldig op de schotels onder het bestelmenu ‘schotels’. De kapsalons vallen hier helaas niet onder. Hopelijk heeft u wel lekker gegeten.

Camelia
24 Dezember 2020
Bosma
23 Dezember 2020

Op tijd besteld, bijna 2,5 uur later geleverd. 2x gebeld. Helaas werkt de telefoon de andere kant niet op, want ze konden ons blijkbaar niet op de hoogte brengen dat de bestelling flink later zou komen.

Antwort von Oase

Goedemiddag, het klopt dat het gisteren ontzettend druk was. In deze gekke tijden wordt er vrijwel alleen bezorgd. Ik snap de teleurstelling als u ‘s middags de bestelling doorgeeft en wij de wenstijd niet kunnen halen. Wij doen echter ons uiterste best om het eten vers te bereiden en binnen respectabele tijd te bezorgen. Onze excuses dat dat niet gelukt is. Hopelijk krijgen we binnenkort een herkansing. Met vriendelijke groet, Diana

Anoniem
21 Dezember 2020

Zoals altijd een paar heerlijke pizza's genoten. Je haalt Italië in huis door uw pizza bij Oase te bestellen. Helemaal top, ga zo door........

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Oase

Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Graag tot de volgende keer! 😃

Els
18 Dezember 2020

Een heerlijke schotel. Mooi opgemaakt. Meer dan voldoende voor twee personen

Antwort von Oase

Fijn om te horen ,Els! Graag tot de volgende keer.

Robert Eppinga
18 Dezember 2020
Bergsma
13 Dezember 2020

Eten was niet erg warm meer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Margriet Blaauw
13 Dezember 2020

De bodem van de pizza was klef Niet heel warm meer

Jacqueline
12 Dezember 2020

50 minuten te laat terwijl wij al 1,5 uur voor de gewenste bezorgtijd besteld hadden. Dan laten weten dat je onderweg bent, na half uur nog geen pizza, we bellen om te checken... blijkt de pizza nog in de oven te zitten đŸ€”. En bovendien een lauwe pizza toen hij er eindelijk was.

Anneke van Dijk
11 Dezember 2020

Snel bezorgd, beide schotels heerlijk, wederom top.

Geke
10 Dezember 2020
Jonker
4 Dezember 2020

Jammer dat het 30 min te laat was,maar verder was het eten heerlijk en warm.